Sommarlov

Hejsan alla föräldrar här kommer en ny veckorapport från våra två klassvärdar.
Igår fick vi vara med Patricia hela dagen. Det gick bra. Vi fick skriva brev till oss själva. Brevet handlar om vad som har varit roligast i ettan och vad vi ser fram emot i tvåan. Idag, innan fritids fick vi en sommarpresent och en hälsning från alla våra lärare. Vi fick en kula, en turisblodis, den är jättelegendarisk. När vi har sommarlov kommer vi att sakna våra lärare. Vi har släppt ut våra fjärilar som vi har haft inne i en bur. Fortfarande är det en puppa kvar. Vi fick fyra fjärilar, de flög iväg. Ann-Sophie fick stoppa in sin hand och lura ut fjärilarna med en äppelbit.

Hälsningar från Theo och Felicia

Här kommer terminens sista blogginlägg från mig. Jag har haft sådan tur med mina alla fantastiska bloggare. De har verkligen tagit uppgiften på största allvar. När de går i tvåan kommer eleverna att få skriva själva, då är inte jag deras sekreterare. Det ska bli spännande.

Lyckan var stor i tisdags då vi släppte ut våra fjärilar i det fria. De flesta elever kan nu en fjärils livscykel, från ägg, larv, puppa till en fjäril.

För de elever som känner sig lässugna under lovet, så får de gärna dela med sig av sin läsning, genom att gå in på www.jagharläst.se. Där skriver man ner bok och titel. För de som vill finns det några frågor, som man kan svara på. Sedan fyller man i min mailadress: suzanne.flemstrom@edu.sigtuna.se. Då kan jag följa din läsning. Ett bra tips att hålla sin läsning levande, för vilket fantastiskt jobb ni elever och föräldrar gjorde då vi parläste i skolan och intensivläste i hemmet.

Jag och Patricia tackar så mycket för blommorna, presenterna, och alla varma kramar som vi fick innan eleverna gick på sitt sommarlov.

När jag kom hem satt jag mig i soffan och läste de kort som jag hade fått. Tack för de fina orden, jag blir rörd och tacksam över att få rå om era barn.

Ett stort tack till alla er föräldrar för ett bra samarbete. Både eleverna, jag och Patricia tycker att det har varit trevligt med era besök. Detta ser vi fram emot även nästa termin.

Fre. 14/6 Planeringsdag, skola och fritids stängt.

Skolan börjar igen efter sommarlovet måndag den 19 augusti kl. 09:00. Klassen har då bytt klassrum, eleverna vet vilken dörr de ska gå in i.

En trevlig och avkopplande sommar önskar vi er alla.
Sommarhälsningar från Suzzi och Patricia.

Ett svar på ”Sommarlov”

  1. Tack så mycket för det här läsåret och för en superbra blogg!
    Hoppas ni får en jättefin och avslappnande sommar. Ses i höst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *